Колектив ХОПТД щиро вітає з Днем народження лікаря-методиста Василенко Світлану Дмитрівну

Колектив Хмельницького обласного  протитуберкульозного диспансеру щиро вітає з Днем народження  лікаря-методиста Василенко Світлану Дмитрівну. Колеги та пацієнти знають її як грамотного спеціаліста, мудрого і справедливого наставника, чуйну і добру людину. 19 років ювілярка працює у нашому закладі. Має вищу кваліфікаційну категорію. Довгий час Світлана Дмитрівна очолювала організаційно-методичний кабінет диспансеру, виїздила у міста й райони області та доклала чимало зусиль для розвитку і становлення фтизіатричної служби краю. Їй відомі та зрозумілі проблеми медичних закладів усіх рівнів, адже немало літ працювала лікарем-фтизіатром у Сарнівській туберкульозній лікарні та Малієвецькому обласному дитячому санаторії.

На робочому столі Світлани Дмитрівни милують око кілька гілочок японської сакури. Ця дивовижна квітка з країни вранішнього сонця щоразу нагадує кожному, хто входить до  охайного кабінету лікаря,  про одвічні цінності буття: життя таке скороминуще, тож варто цінувати кожну мить його і берегти здоров’я – найбільший скарб людини.

Нехай лагідне сонце напровесні і надалі заглядає у вікна вашої домівки, Світлано Дмитрівно, а любов і радість оселяться в серці. Недарма ж бо прийшли Ви у цей світ 14 лютого, на свято всіх закоханих. Як стверджують астрологи, у Валентинів день, народжуються люди мудрі, сміливі та наполегливі, вони завжди мають власну думку на все, але водночас вміють чути інших і дослухаються до розумних порад.

Вроджені такт, шляхетність та інтуїція допомагають іменинниці у спілкуванні та порозумінні з людьми, її серце відкрите людям, чуйне до біди інших. І тільки нам, її колегам та друзям, відомо, стільки сили духу у цій красивій і тендітній жінці!

Здоров’я Вам, насамперед, Світлано Дмитрівно, і многая літа! Світлої барви, творчого натхнення, нових успіхів,  доброї вдачі і повної гармонії у житті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.