З НОВИМ РОКОМ!

Ось і ще один рік минає. У щоденній метушні, одвічних клопотах і насущних проблемах. Скільки болю і тривоги приніс він кожному з нас. Хтось попрощався із найближчими та найдорожчими людьми, а комусь поталанило зустріти нових друзів. Доля була співчутливою до одних, допомагала досягати вищих кар’єрних щаблів, а декого ставила перед найважчим вибором, коли треба було круто змінювати  життя.

      Реформи в державі тривають, і що вони принесуть галузі, медикам і хворим, покаже час. Колективу нашого центру, лікарям-фтизіатрам у містах і районах краю вдалося зберегти кістяк фтизіатричної служби, підтвердити акредитацію лікувального закладу. Навіть у ці надскладні часи лікарня забезпечує інфекційний контроль і надає якісні та безпечні для життя і здоров’я пацієнтів медичні послуги.

     Тож нехай усі труднощі і проблеми залишаться у старому році, а переміни будуть на благо і принесуть радість і благополуччя. Нових ідей, колеги, у 2022 році, креативних проектів, грандіозних задумів і фінансової стабільності!

      Ми стали старшими і мудрішими ще на один рік. Та все ж на порозі Нового року та Різдва усім, як у дитинстві, хочеться ялинки, подарунків, казок і дива. Тож в останні секунди старого року не забувайте загадати найпотаємніше бажання і покладіть до кишені бодай одну монету, аби ні в кого нічого не позичати і не давати в борг. Як кажуть літні люди, не варто  віддавати всю удачу, а собі залишати нещастя. А от проявити гостинність і почастувати кожного, хто навідається до вашої оселі у цю чарівну ніч, у кращих традиціях предків-українців. Веселих свят, друзі! Щастя, радості, добра і здійснення мрій!

                                                                        Валентина Лиса,

                                           інспектор відділу кадрів  КНП “ХОФПМЦ” ХОР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.