Консультативна медична допомога

             З метою наближення консультативної високоспеціалізованої медичної допомоги хворим на туберкульоз, організації  пацієнт-орієнтованого амбулаторного контрольованого лікування, координації діяльності заходів протитуберкульозної допомоги населенню за територіальним принципом та у взаємодії з первинною ланкою медичної допомоги в штаті КНП «Хмельницький обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» працюють міжрайонні фтизіатри:

Жаркова В.Й.  на базі КНП «Дунаєвецька БЛ», координатор по м.Кам’янець-Подільський та Кам’янець-Подільському районі;

Усенко І.С. на базі КНП «Шепетівська БЛ», Нечипорук Н.В. на базі КНП «Шепетівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», координатори по м.Шепетівка та Щепетівському районі ;

Шопіна В.В. на базі КНП «Славутська БЛ», Котович О.В. на базі реорганізованої Славутської тублікарні, координатори по м. Славута,

м. Нетішин та Щепетівському районі.

Населення м.Хмельницький, м.Старокостянтинів, Хмельницького району обслуговується в КНП «Хмельницький обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» ХОР.

За необхідності, кожен мешканець області може звернутись за спеціалізованою допомогою в КНП «Хмельницький обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» ХОР та інших координаторів центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.