На лінії життя

      За результатами виконання індикаторів якості надання медичної допомоги при туберкульозі, які аналізував Центр громадського здоров’я України, наш заклад посів перше місце в державі.

      На урочистостях з нагоди Дня медичних працівників директор КНП “Хмельницький обласний фтизіопульмонологічний медичний центр” ХОР Сергій Василенко привітав колектив із високою відзнакою професійної майстерності, вручив подарунки та грамоти кращим фахівцям закладу, подякував за невтомну працю та чуйне ставлення до пацієнтів.

     Колектив центру отримав також Подяку і від Хмельницької обласної ради. Як зазначено в тексті,  нагорода присуджена “за належну організацію роботи, активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, самовіддану працю, вагомий внесок у надання висококваліфікованої медичної допомоги населенню Хмельниччини, впровадження сучасних методів діагностики й лікування”.

     – На фронті наші захисники у пекельному поєдинку з ворогом демонструють чудеса героїзму і стійкості, – звернувся до присутніх Сергій Василенко. – Завдяки їм ми маємо змогу працювати і робити свій вклад у Перемогу. Війна забирає найкращих. У польових окопах, госпіталях, реабілітаційних центрах удень і вночі зцілюють рани бійців та надають їм медичну допомогу наші побратими. Туберкульоз також не дрімає. За 6 місяців року взято на облік із таким діагнозом 307 жителів краю, серед них 33-оє з лав ЗСУ та 29 внутрішньо переміщених осіб. Фактично в анамнезі кожного п’ятого пацієнта причина сухот – війна та її гіркі наслідки. Рятуючи інших, нерідко віддаємо своє здоров’я і життя. Така висока ціна нашої свободи.       Невичерпного оптимізму, стійкості, родинного тепла та переможного миру усім, хто зостався вірним Україні і професії! Зі святом, колеги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.