Ювілей в зав. рентгенологічного відділення Леоніда Павловича Алексєєва

Колектив Хмельницького обласного протитуберкульозного диспансеру щиро вітає із 70-річчям завідувача рентгенологічного відділення Леоніда Павловича Алексєєва. Ця радісна подія збіглася зі ще однією знаменною датою у житті ювіляра – 20 літ у фтизіатричній службі краю.  Колеги та хворі поважають і цінують  Леоніда Павловича за високий професіоналізм, людяність і чуйність.

«Наш мудрий воїн» – називають його в диспансері. Леонід Павлович – полковник запасу. У складі українського батальйону ООН служив у Югославії. Нагороджений бронзовою медаллю «За зміцнення миру». А орден «За хоробрість» нагадує йому про Афганістан, Баграмський медсанбат. Далеко від рідної домівки, посеред вибухів, смертей і небезпек, рятував найдорожче – здоров`я і життя не тільки наших воїнів, а й місцевих жителів. Досі пам`ятає сльози вдячності афганської жінки, яка після тривалого лікування таки одужала і поборола  туберкульоз.  Усе пережите допомогло йому збагнути: ніколи і нікому не здолати народ, який любить рідний край і власну свободу. Тож вірить, що стихне протистояння на сході, прийде довгоочікуваний мир та злагода у наші домівки і Україна стане заможною державою, де всі ми будемо жити гідно.

На запитання «В чому ж найголовніший секрет  активного довголіття людини?» Леонід Павлович відповів: не дозволяти душі лінуватися, за будь-яких обставин не втрачати спокою та оптимізму, любити людей і творити добро! Щиро вдячні  Вам, дорогий ювіляре, що передаєте свою душевну мудрість молодому поколінню, дякуємо за плідну працю, зичимо богатирського здоров`я, нових здобутків,  яскравих емоцій і незгасаючого оптимізму!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.